A Spíler2 péntektől a Telekomnál

Spíler2
A Spíler2 TV már elérhető lesz a Telekom hálózatán is péntektől, vagyis 2018 szeptember 28-tól a reggeli órákban már érdemes lesz keresni azoknak, akik rendelkeznek azzal a csomaggal, amelyikbe bekerült a Spíler2
ˆhirdetés

Péntektől elérhető a Spíler2 TV a Telekomnál

 

 

A Telekom sajtóközleményben jelentette be, a Magyar Telekom és a TV2 Csoport a sportrajongók érdekeit figyelembe vége, megegyezésre jutott a Spíler2 TV csatorna kapcsán.

 

A megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 szeptember 28-tól az év végéig biztosan elérhető lesz a Telekom tv ügyfeleinek.

Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n.

A csatorna elérhető lesz a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomagban, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagokhoz is.

A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen pénteken a reggeli órákban jelenik meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában.

A Telekom javasolja az ügyfeleinek, hogy indítsák újra a beltéri egységet az új csatorna eléréséhez, probléma esetén pedig hívják az ügyfélszolgálatot a 1414-es telefonszámon.

 

ˆhirdetés