A Real Madrid nyári szerzeményei hamarosan bemutatkozhatnak

ˆhirdetés

A Real Madrid kemény sorozatra készül, biztosan lehetőséget fognak kapni a nyáron érkezett új játékosok is

 

A Real Madrid kihasználja a válogatott szünetet, az új játékosok tudnak készülni Julen Lopeteguivel. Fontos is, mert az idény hosszú és a keret minden tagját olyan helyzetbe kell hozni, hogy a csapat segítségére tudjanak lenni.

 

A válogatottból a csapathoz visszatérő játékosok megviseltebbek lesznek, mint az otthon maradtak, így lehetősége lesz Marianónak, hogy újra bemutatkozhasson a csapatban, de Odriozola és Vinícius is akár játéklehetőséghez juthat.

A legnagyobb esélye Marianónak van, aki óriási tehetségként távozott Madridból a Lyonhoz és egy idény alatt sikerült annyit előrelépnie, hogy a klub visszavásárolja. Várhatóan azért főleg csere lesz továbbra is, de több játéklehetőséggel, mint korábban, hiszen nincs már Cristiano Ronaldo és nincs Morata sem előtte a rangsorban.

Odriozolának Carvajalt kellene kiszorítani. Nem lesz egyszerű feladata, Carvajal kiemelkedik azon a poszton és megevett már több riválist is, de a Real Sociedadtól érkezett fiatal, már a spanyol válogatottban is bemutatkozó védőnek, mindenképpen lesz lehetősége a bizonyításra, ha nem sérült, akkor Carvajalnak is kell pihenő.

A legnehezebb dolga talán Viníciusnak lesz, aki viszont a B-csapatban már játékba lendült. A fiatal játékosnak Asensiót, Iscót, vagy akár Marianót kell kitúrnia a helyéről. Lopeteguin múlik, hogy az idény során mikor veti be az első csapatnál is.

A Real Madrid komoly menetelésbe kezd a hétvégétől, hiszen szeptember 15-én az Athletic Bilbaóhoz látogatnak, 19-én Bajnokok Ligája mérkőzésen az AS Romát fogadják. 22-én megy hozzájuk az Espanyol, 26-án ők menne a Sevillához, majd 29-én városi derbin fogadják a Bernabeuban az Atletico Madridot.

 

ˆhirdetés