Pedro Guilherme a Real Madrid új kiszemeltje

ˆhirdetés

A Real Madrid újabb fiatal brazil támadót igazolna

 

 

A Real Madrid nem áll le, vagyis folytatni kívánja az utóbbi években elindított átigazolási politikát: a legjobb fiatal játékosokat próbálják szerződtetni és felépíteni őket.

 

Az AS beszámolója szerint a legújabb kiszemelt Pedro Guilherme, aki a Fluminense játékosa.

Az idény során 23 mérkőzésen 12 gólig jutott a támadó.

Pedro szerződése 2021-ig szól, a kivásárlási ára 50 millió euró, de a hírek szerint 20-25 millió euróért már eladná a Fluminense.

A brazil klub három ajánlatot is visszautasított az utóbbi időben. A Bordeaux és a Monterrey is vinné, a franciák állítólag 8 millióról 12 millióra emelték az ajánlatukat a mexikói klub pedig már 20 millió körüli ajánlatnál jár. Viszont Pedro inkább Európát választaná.

A Real Madrid a nyáron visszaigazolta Marianót, így nem kell kapkodniuk, de lemaradni sem akarnak Pedróról. A Madrid igaz, hogy leigazolta Vinícius Jr-t, de itt fontos tényező a játékosok kora is. Vinícius még csak 18 éves, sokat kell fejlődnie, Pedro pedig már 21. Pedrót a nyáron Tite behívta a válogatottba, de végül sérülés miatt kikerült a keretből.

Pedro iránt érdeklődik még a Sevilla, az AS Roma és a Milan is.

Nagy valószínűséggel, ha Pedrót szerződteti a Madrid, akkor első körben kölcsönadják, vagy a B-csapatban szokhatja az európai közeget.

 

ˆhirdetés