Marcelo a Real Madridban akar maradni

ˆhirdetés

Marcelo nagyon jól érzi magát a Real Madridban

 

 

Marcelo a Real Madrid TV-nek beszélt arról, mennyire jól érzi magát a klubnál, a szerződéséből még sok van hátra és esze ágában sincs eligazolni onnan.

 

Az utóbbi hetekben megjelent pletykákra is kitért az interjúban Marcelo, amik arról szóltak, hogy Cristiano Ronaldo után, ő is távozik a Juventushoz. Ezt felerősítette az is, hogy nem ment a legjobban az idény elején a brazil védőnek.

Most cáfolta a távozási szándékot, sőt, megerősítette, hogy maradni szeretne.

 

"Nagyon jól érzem magam a Real Madridnál, ez az otthonom és még sok év hátravan a szerződésemből. Nagyon boldog vagyok itt, ez a legjobb klub a világon és én mindig is a legjobb csapatban akartam játszani. Jó, hogy beszélünk erről, mert mindig vannak pletykák és elég fárasztó számomra folyton azt hangsúlyozni, hogy itt akarok lenni és játszani. Mindig kihozok magamból mindent a világ legjobb klubjában."

"Sok évig a Madridnál akarok még maradni. Nagyon jól érzem magam itt és a Real Madridnál akarom folytatni. Sokan a közösségi média keretei között nevetséges pletykákat terjesztenek és problémát okoznak ott, ahol nincs is. Ugyanolyan éhes vagyok a sikerre, mint 18 éves koromban voltam. Itt leszek a végsőkig."

 

ˆhirdetés