A Real Madrid Kovacic helyére leigazolja Thiagót?

ˆhirdetés

Kovacic távozásával új középpályás érkezhet a Real Madrid keretébe

 

 

Mateo Kovacic csak elérte, hogy távozhasson a Real Madridból a több játéklehetőség miatt. A Chelsea az új állomás, bár egyelőre csak egy szezonra szól a kölcsönszerződés, így akár van még visszaút a horvát középpályásnak a spanyol fővárosba.

 

Julen Lopeteguinak viszont kell egy megbízható középpályás, hiszen Kovacic kiesésével nehezebben fog tudni rotálni, így valószínűleg érkezik valaki a keretbe.

Még nem tudni, hogy házon belül oldja meg a mester a problémát, vagy igazolnak egy már befutott játékost, aki még viszonylag fiatal, de már rutinnal rendelkezik és egyértelműen bevethető, tehermentesíteni képes Modricot is, majd később átveheti a szerepét is.

A nyáron korábban is megjelent pletyka szerint Thiago Alcantara lehet a befutó, akit a Bayern München kész elengedni, ha megfelelő ajánlat érkezik érte. A spanyol válogatott korábbi mestere jól ismeri a középpályást, így akár képes lehet hatni rá, ha úgy érzi, hogy szükség lenne rá a keretben.

Thiagót korábban a Barcelonával is hírbe hozták, vagyis Iniesta helyére térne vissza a korábbi Barcelona játékos, de a Real Madrid is egy elképzelhető állomás a számára.

 

ˆhirdetés