Pénteken indul a Sport TV-n a Bundesliga

ˆhirdetés

Pénteken indul a német bajnokság új idénye, új sportcsatornára költöztek a tv-s közvetítések

 

Augusztus 24-én elkezdődik a legtöbb magyart: két játékost és egy vezetőedzőt felvonultató európai labdarúgó topbajnokság, a német Bundesliga.

 

Szalai Ádámot, a magyar válogatott csatárát már a nyitómérkőzésen a Bayern München ellen láthatjuk pénteken este. A bajnokságot a Sport TV közvetíti, és a sorozat önálló magazinműsort kap Germánia címmel.

A szuperkupa és a kupaelső fordulója után a német futball csúcsterméke is visszatér a nyári szünet után, pénteken a Bayern München – Hoffenheim meccsel startol a Bundesliga. A világ élvonalához tartozó klubok mellett itt szurkolhatunk a legtöbb magyarnak, a Hertha BSC-t irányító Dárdai Pálnak, illetve a válogatott két ászának, a Hoffenheimben futballozó Szalai Ádámnak és a Lipcsében védő Gulácsi Péternek. A csatár csapata a nyitómeccsen a címvédő ellen játszik, míg a hálóőr az első fordulóan épp a másik német sztárcsapat, a Borussia Dortmund otthonában áll majd vasárnap a kapuban.

A bajnokság önálló egyórás kísérőműsort kap „Germánia” címmel, amely hétfő esténként jelentkezik a Sport1-en, a műsor állandó háziasszonya Takács Rita lesz. Amellett, hogy az előző forduló legfontosabb jeleneteit is felidézik, a bajnokság magyar résztvevői is főszerepet kapnak majd. Emellett minden forduló előtt láthatunk egy félórás felvezetőt, és „A Bundesliga csapatai” címmel indul egy negyedórás magazin, amelyben hétről hétre bemutatásra kerül egy-egy csapat.

A teljes német futballportfóliót (a Német Kupa és a Bundesliga mellett) a Bundesliga2 meccsei teszik teljessé. A másodosztályban is több nagymúltú csapat szerepel, például a Köln, a Hamburg vagy az Ingolstadt.

 

Nyitómérkőzés: Bayern München – Hoffenheim; augusztus 24-én 19:45-től a Sport1-en

Germánia: Minden hétfőn a Sport1-en (első adás: augusztus 27-én 19:30-tól a Sport1-en)

 

ˆhirdetés