Navas miért menne a Manchester Cityhez?

ˆhirdetés

Keylor Navasról álmodnak a Manchester Citynél, de nem látni, miért lenne az átigazolás előnyös Navas számára

 

A Manchester Citynél kapust keresnek, ugyanis hónapokra kidőlt Claudio Bravo, aki Ederson mögött a második számú kapusa a klubnak.

 

A pletyka megindult, a Barcelona korábbi kapusát a Real Madrid kapusával pótolnák, de nem látni, miért lenne jó Navasnak, ha a Real Madrid kispadjáról átülne a Manchester Cityére.

A Real Madridnál bonyolult a helyzet, mert leigazolták Courtoist a Chelseatől, vagyis hosszú távon a belga kapussal számítanak az első helyen, bár egyelőre Navas védett minden fronton. Érthető, nem akarták Courtoist rögtön mély vízbe dobni, hiszen szoknia kell a csapatot.

A Real Madridnál mindenképpen lesz kapusmozgás, mivel öt kapusa van Lopeteguinak, ennyire nincs szükség.

Még nem tudni, hogy Navas marad és megpróbál megküzdeni az első helyért, vagy elfogadja, hogy neki maradnak a kupamérkőzések.

Ha Navas marad, akkor Casilla helyzete változik, akkor valószínűleg a spanyol kapus távozik. De ott van a keretben a nyáron igazolt Lunin, akire várhatóan kölcsönadás vár és a fiatal Zidane-nak is jót tenne egy új klub kölcsönben, hogy fejlődjön.

Egy biztos, a Citynél komolyan át kell gondolni a kapushelyzetet, de Navas számára nem lenne előrelépés a City. Max akkor, ha itt is és ott is csak csere lenne és az angolok cserében jóval többet fizetnek a kispadozásért. Navas viszont korábban jelezte, elképesztően nehéz lenne a számára, ha el kellene hagynia a Madridot.

 

ˆhirdetés