Manchester United - Tottenham 0-3 Videó, Kane és Moura gólok az Old Traffordon

Harry Kane nyitotta meg a gólok sorát, majd Lucas Moura pillanatai következtek. Mourinho és a Manchester United szurkolók újabb kellemetlen mérkőzésen vannak túl.

 

Anglia, Premier League, 3. forduló

2018.08.27., Hétfő

21:00 Manchester United - Tottenham 0-3

gólszerzők: Harry Kane 50, Lucas Moura 52, 84

 

A vezetést az 50. percben szerezte meg a Tottenham szögletből. Trippier tekerte jobbról középre a labdát, Harry Kane pedig tíz méterről a kapu bal oldalába fejelt.

A Manchester United Lukaku révén majdnem egyenlített, de Lloris védeni tudott, míg az 52. percben jött egy tökéletes jobb oldali támadás. Trippier indította Eriksent a jobb szélen, aki laposan középre tette, Lucas Moura pedig kapásból, 11 méterről a jobb alsóba lőtt.

A csereként pályára lépő Alexis Sáncheztől indult a 61. percben a Manchester United újabb veszélyes támadása, a beívelt labdát Lukaku fejelte le, de Lingard csúnyán az égbe lőtt tíz méterről.

A 66. percben Lindelöf passzolt röviden haza De Geának, Dele Alli csapott le a labdára, de nem tudott túljárni De Gea eszén.

 

 

Végül nem úszta meg a Manchester United újabb kapott góllal, a 84. percben Lucas Moura elképesztő sebességgel gázolt át Smallingon és lőtt 11 méterről a kapu jobb oldalába.