A Vidi szerencsésen jutott tovább a Dudelange ellen

Videoton - Dudelange 2-1
A gólszerző Lazovic, a féhérvári csapat játékosa örül a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában játszott Vidi FC és a luxemburgi F91 Dudelange visszavágó mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. július 17-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
ˆhirdetés

A Vidi óriási mázlival és Kovácsik védésekkel nyert és jutott túl luxemburgi ellenfelén a Bajnokok Ligája selejtezőjében

 

A Videoton az idegenbeli 1-1-es döntetlen után fogadta a Pancho Arénában a Dudelange-t. Nehezen, de végül a legfontosabb, a továbbjutás sikerült a luxemburgi ellenféllel szemben.

 

A Vidi a 18. percben szerezte meg a vezetést, Nego lövését még védte a kapus, de a labda Lazovic elé került, aki higgadtan a kapuba lőtt.

Azt hihettük volna, hogy a vezetést jelentő találat után jön majd a többi, de megint bebizonyosodott, még egy luxemburgi csapatot sem lehet leírni.

Az 54. percben Vinícius veszítette el a saját tizenhatosa előtt a labdát, Clément vette el és lőtt a kapuba.

Szerencsére nem omlott össze a Videoton, az 58. percben sikerült újra megszerezni a vezetést. Nego lövése még a gólvonalra pattant, úgyhogy jókor érkezett Marko Scsepovics, mert ő már a gólvonal mögé juttatta a labdát.

A hajrában három gólt is bekaphatott volna a Vidi, Kovácsik kétszer óriási bravúrral védett, harmadik alkalommal pedig a felső léc mentett.

A Vidi 3-2-es összesítéssel, kicsit szerencsésen ugyan, de továbbjutott. Lehet javulni a következő párharcig...

 

 

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ, ELSŐ KÖR, VISSZAVÁGÓ

2018.07.17., Kedd 20.15

Felcsút, 2514 néző

játékvezető: Robertson (skót)

MOL VIDI FC - DUDELANGE 2-1 (összesítésben 3-2)
gólszerzők: Lazovic 18, Marko Scepovic 58 ill., Clément 54

 

Vidi

Kovácsik - Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira - A. Hadzic - Nego, Pátkai - Huszti (Nikolov, 63.) - M. Scepovic (Kovács, 89.), Lazovic (Varga J., 84.)

ˆhirdetés