A Real Madrid bemutatta Odriozolát

Alvarao Odriozola
Alvaro Odriozola a Real Madrid játékosa lett
ˆhirdetés

A Real Madrid hivatalosan bemutatta Alvaro Odriozolát, aki a védelem jobb oldalára érkezett

 

Alvaro Odriozolát köszöntötte ma a Real Madrid, a 22 éves védő a 19-es mezt kapta a klubtól.

 

Odriozola a Real Sociedadtól érkezett a Real Madridhoz, már a spanyol válogatottban is bemutatkozott, az oroszországi világbajnokságon is ott volt a spanyol válogatottal.

Odriozola 35 bajnokin lépet pályára az előző idényben, valamint hat alkalommal játszott Európa Liga találkozón.

Julen Lopetegui jól ismeri, hiszen a spanyol válogatottban nála mutatkozott be a felnőttek között.

Florentino Perez az átigazolással kapcsolatban kiemelte, mindig is többet akartak, minden cím az első lépés az új győzelmek felé, ezért is kell erősíteni a jövőt. Nagyszerű csapatuk van, nagyszerű játékosokkal és olyan játékossal erősítettek, akit több élklub is szerződtetni akart, de egyértelműen jelezte, a Real Madridban szeretne játszani. 22 éves korára már bizonyított.

"Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy itt lehetek és megélhetem minden labdarúgó álmát, hogy a Real Madrid játékosa lehetek. Ismerem a felelősséget, ami a Real Madrid mezének viselésével jár, minden áldozatot meghozok azért, hogy sikeres jövőnk legyen" - mondta Odriozola, aki jelezte, az utóbbi másfél év olyan volt a számára, mint egy film és most teljesíti az álmát, hogy a világ legnagyobb klubjához igazolhat. Soha nem fogja elfelejteni a mai napot.

 

ˆhirdetés