Moratán és Donnarummán keresztül vezethet Courtois útja a Real Madridhoz

ˆhirdetés

A Chelsea csak akkor engedi Courtoist a Real Madridhoz, ha előtte kapust igazol, ehhez viszont Morata is kelleni fog.

 

 

Az olasz lapok szerint a Chelsea le akarja igazolni Donnarummát, a nagy valószínűséggel a Real Madridhoz távozó Courtois helyére, de nem lesz egyszerű.

 

Már szinte mindenki tényként kezeli, hogy a Real Madrid kész 35 millió eurót áldozni a világbajnokság legjobb kapusáért, a belga is távozna, ráadásul a családja miatt is visszatérne Madridba, hiszen korábban évekig játszott az Atleticónál, míg a család maradt Spanyolországban.

De a Chelsea egészen addig nem fogja engedni, míg nincs kivel pótolni.

A kiszemelt a Milan fiatal tehetsége, Gianluigi Donnarumma, aki amúgy is igen viharos időszakot él meg a klubnál és a szurkolókkal sincs mindig jó viszonyban a szerződésével kapcsolatos bonyodalmak miatt. Viszont az olasz vonal miatt nem lenne idegen a számára a Chelsea.

A Milan Donnarummát akkor engedné, ha az üzletbe belevonnák Alvaro Moratát is. Morata 2014 és 2016 között volt a Juventus játékosa, vagyis ismeri az olasz bajnokságot. Az előző szezonban a Chelseahez igazolt a Real Madridtól, de nem váltotta meg a világot, annak ellenére sem, hogy igen jól kezdte a londoni időszakát.

A Milant viszont kizárták a nemzetközi kupás szereplés lehetőségéből, így nem tudni, mennyire lesz vonzó mondjuk a Bajnokok Ligája szerepléshez szokott Morata számára a milánói klub.

 

ˆhirdetés