A Juventus is bejelentette Cristiano Ronaldo szerződtetését, további részletek

Cristiano Ronaldo a Juventusnál
Látványos grafikával jelentette be a Juventus Cristiano Ronaldo leigazolását
ˆhirdetés

A Juventus bejelentette Cristiano Ronaldót, néhány részletet is elárultak az átigazolással kapcsolatban

 

 

A Real Madrid bejelentette Cristiano Ronaldo távozását, majd a Juventus is a leigazolását. A torinói klub viszont további részleteket árult el az átigazolásról.

 

A közleményből kiderült, hogy Ronaldo 4 évre szóló szerződést kötött a Juvéval, vagyis 2022. június 30-ig szól a szerződése az olasz bajnokkal.

A Juventus 100 millió eurót fizet a Real Madridnak két év alatt.

De ez az összeg nem áll meg ennyinél, mivel az átigazolás további költségei közé tartozik a FIFA által megszabott szolidaritási hozzájárulás, valamint 12 millió eurónyi egyéb költség.

 

Cristiano Ronaldo a Real Madrid történelmének legeredményesebb játékosaként távozik a spanyol klubtól 9 idény után, 438 tétmérkőzésen 451 gólig jutott. Négyszer nyert Bajnokok Ligáját, kétszer volt bajnok, kupagyőztes, spanyol és európai Szuperkupa győztes, valamint háromszor hódította el a klubvilágbajnoki címet. Egyéni címhalmozást is végrehajtott, hiszen sorra döntötte meg a Real Madrid történelmi rekordjait, valamint már öt Aranylabdánál jár, ebből négyet a spanyol klub színeiben.

A Real Madrid közleményéből kiderült, hogy Ronaldo maga kérte a klubot, hogy engedjék el, majd Cristiano Ronaldo a búcsúlevelében kifejtette, úgy érezte, elérkezett a pillanat a számára, hogy új fejezetet nyisson az életében.

 

ˆhirdetés