Cristiano Ronaldo eladása történelmi hiba, mondta Ramon Calderón

ˆhirdetés

A korábbi Real Madrid elnök szerint történelmi hiba volt eladni Cristiano Ronaldót

 

Ramon Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke nyilatkozott az AS-nak. Calderón volt az, aki elnökként szerződtette Cristiano Ronaldót a Manchester Unitedből, így talán érthető is, hogy nincs jó véleménnyel az eladással kapcsolatban.

 

"Nagyon szomorú, hogy eladtak egy olyan játékost, mint Cristiano Ronaldo, ez szégyen. Nagyon sokat tettünk azért, hogy Madridba hozzuk... a Manchester United nem akarta eladni, nagyon nehéz volt szerződtetni. És most erre eladták 100 millió euróért. Nincs olyan játékos, aki évente 60 gólt ér el és 100 millió eurót érne."

Kiemelte, azért is volt 1 milliárd euróban megjelölve Ronaldo kivásárlási ára, hogy elbizonytalanítsa az érdeklődőket, valamint azért is, mert ezzel az árral is jelezték, nincs hozzá hasonló labdarúgó. "Történelmi hiba az eladása"

 

Cristiano Ronaldóért a Juventus 100 millió eurót fizetett és további 12 milliójába fáj az olaszoknak mindenféle egyéb kiadás miatt. Ronaldo négy évre szóló szerződést kötött és évente állítólag 30 millió eurót fog keresni.

Ronaldót állítólag a saját kérésére engedte el a Real Madrid.

 

ˆhirdetés