Potyagól, öngól, vereség egy döntetlenszagú mérkőzésen Ausztrália ellen

ˆhirdetés

Újabb mérkőzésen nem tudott nyerni a magyar válogatott, pedig az első félidő játéka alapján egy döntetlen kinézett Ausztrália ellen

 

 

A magyar válogatott jobban játszott, mint a fehéroroszok ellen, az első félidőben magyar fölényt láthattunk, de a vége megint ronda lett.

 

A magyar válogatott a Gulácsi - Lovrencsics, Vinícius, Kádár, Szabó - Vadócz, Kleinheisler, Varga J.,  - Varga R., Szalai, Sallai tizeneggyel kezdett.

Az első félidőben több helyzet is kimaradt, Szalai révén simán vezethettünk volna, de tízről sem sikerült betalálni.

A 37. percben Kleinheisler bombáját a felső léc védte.

A második félidőre kapust cserélt Leekens, Gulácsi helyére Dibusz érkezett. A Ferencváros kapusa kapott egy potyát. Arzani lőtt a tizenhatos előteréből, balról kapura, a labda lepattant Dibusz előtt, de ez még így is potya.

A 74. percben szerezte meg a vezetést a vendég válogatott, majd elkezdték lenyelni a labdát, sokáig nem tudott mit reagálni rá a válogatott. De szerencsére jött Fiola, aki egyéni akcióba kezdett, egyedül támadta le az "egész ausztrál" védelmet és meg is szerezte a labdát, amit középre tekert. A labda ugyan pontatlan volt, nem találta meg Bödét, de nem is kellett, mert Sainsbury fejjel akarta hazatenni a labdát, csak a kapus már kimozdult, a labda így pont bement a saját kapuba.

De, hogy ne döntetlen legyen, aminek azért örülhettünk volna, Kádár is hibázott hátul, így nem csak az ausztrálok csapatkapitánya, hanem a magyar válogatott csapatkapitánya is tudott a saját kapujába gólt lőni...

 

Válogatott felkészülési mérkőzés

2018.06.09., Szombat 17:30

Magyarország - Ausztrália 1-2

Gólszerzők: Sainsbury 88 (öngól) ill., Arzani 74, Kádár 90+2 (öngól)

 

ˆhirdetés