Peru látványos gólokkal harcolta ki a csoport harmadik helyét Ausztrália ellen

Ausztrália - Peru 0-2 (Guerrero gólja)
A perui Paolo Guerrero (b3) megszerzi csapata második gólját az Ausztrália - Peru mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság C csoportjának harmadik fordulójában a szocsi Fist Stadionban 2018. június 26-án. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
ˆhirdetés

Ausztrália győzelem esetén akár még a csoport második helyét is megszerezhette volna, de esélyük sem volt Peru ellen, így a dél-amerikai válogatott lett a csoport harmadikja

 

 

A C-csoport bronzmérkőzésén Peru két szép góllal verte Ausztráliát, így a papírforma érvényesült.

 

A 18. percben Guerrero a tizenhatos bal oldaláról emelte át a jobb oldalon a tizenhatosra érkező Carillónak, aki kapásból, félfordulatból a jobb alsóba zúdította a labdát.

Az 50. percben egy bal oldali támadás végén a megpattanó beadást szép mozdulattal lőtte be a védő árnyékából Guerrero a jobb alsóba.

A győzelem Peru lett a csoport harmadik helyezettje, a mérkőzés előtt még a továbbjutásban reménykedő Ausztrália pedig az utolsó.

 

VILÁGBAJNOKSÁG, C-CSOPORT, 3. FORDULÓ

2018.06.26., Kedd 16:00

Szocsi, Fist Stadion, 44 073 néző

játékvezető: Szergej Karaszjov (orosz)

AUSZTRÁLIA - PERU 0-2
gólszerzők: Carillo 18, Guerrero 50

 

Ausztrália

Mathew Ryan - Josh Risdon, Trent Sainsbury, Mark Milligan, Aziz Behich - Mile Jedinak, Aaron Mooy - Matthew Leckie, Tom Rogic (Jackson Irvine, 72.), Robbie Kruse (Daniel Arzani, 58.) - Tomi Juric (Tim Cahill, 53.)

 

Peru

Pedro Gallese - Luis Advíncula, Christian Ramos, Anderson Santamaría, Miguel Trauco - Renato Tapia (Paolo Hurtado, 63.), Yoshimar Yotún (Pedro Aquino, a szünetben) - André Carrillo (Wilder Cartagena, 79.), Christian Cueva, Edison Flores - Paolo Guerrero

 

 

ˆhirdetés