Gulácsi védések tartották életben a válogatottat Fehéroroszország ellen

ˆhirdetés

Kilátástalan játék a fehéroroszok ellen, de legalább volt erőnk az egyenlítésre

 

 

A magyar válogatott Bresztben játszott a fehérorosz nemzeti csapat ellen. Georges Leekens újabb mérkőzése után sem lehet láni, mit akar játszani a magyar válogatott. Sejteni lehet, de nem sikerül megvalósítani az elképzeléseket...

 

A 26. percben a szögletből belőtt labdát Szaroka kapásból lőtta tizenegy méterről a jobb alsóba.

A magyar válogatott gyorsan egyenlített, Dzsudzsák szabadrúgásból tekert balról középre, Varga pedig az ötösről fejelt a hálóba.

Az első félidőben is jobban nézett ki a fehérorosz válogatott, a másodikban pláne, Gulácsi bravúrjaira volt szükség, hogy maradjon a döntetlent.

Georges Leekens vezetésével a harmadik mérkőzésen sem sikerült nyernie a magyar válogatottnak, bár legalább nem kapott ki.

 

Válogatott felkészülési mérkőzés

2018.06.06., 19:00 Szerda

FEHÉROROSZORSZÁG - MAGYARORSZÁG 1-1
Gólszerző: Szaroka (26.), ill. Varga R. (29.)

 

FEHÉROROSZORSZÁG: Gorbunov – Sitov, Poljakov, Szivakov, Vologyko – Dragun, Kiszljak (Karnickij, 62.) – Szavickij (Kovaljev, 72.), Majevszkij, Sztaszevics (Szkavis, 83.) – Szaroka (Lapcev, 71.).

Szövetségi kapitány: Igor Krjusenko

MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lovrencsics, Kádár, Vinícius, Szabó J. – Nagy Á. (Vadócz, a szünetben), Elek (Pátkai, 70.) – Varga R., Kleinheisler (Varga J., 78.), Dzsudzsák (Sallai, 65.) – Szalai (Böde, 65.).

Szövetségi kapitány: Georges Leekens

 

ˆhirdetés