Barcelona: Neymar visszatérhet? Messi szerint jöjjön Szalah?

ˆhirdetés

A Barcelona visszahozná Neymart, de közben Szalah is képben, mert lemaradtak Griezmannról.

 

 

Úgy tűnik, a nyáron egy támadót igazolna a Barcelona, vagyis a pletykák szerint figyeli a helyzetet a katalán klub, ugyanis a bajnokságot uralták, de a Bajnokok Ligájában messze voltak a csúcstól. Eddig Antoine Griezmann volt a befutó, de a francia válogatott csatár maradt az Atletico Madridban, így mást kell keresni. Neymar vagy Szalah? Ez itt a kérdés.

 

A korábbi hírek arról szóltak, hogy Neymart a Real Madrid szerződteti Cristiano Ronaldo helyére. De közben egyáltalán nem biztos, hogy Ronaldo távozik a spanyol fővárosból, ráadásul úgy tűnik, Bale is maradni fog a Real Madridban.

A Marca szerint a Barcelona tapogatózik, mi lenne, ha visszacsábítanák Neymart... És elképzelhető, hogy Neymar sem bánná, ha visszatérhetne Párizsból Barcelonába.

A Sun szerint Messi már bedobta Szalah nevét is, a Liverpool egyiptomi csatára volt az idény harmadik számú játékosa. Cristiano Ronaldo, Messi és Szalah volt a sztár az idényben. A sérüléséből felépülő támadó volt a Premier League gólkirálya, valamint a Bajnokok Ligája döntőjéig jutott a csapatával, ahol Sergio Ramos keménykedése nem tett neki jót, azóta bajlódik a vállsérülésével.

Annyira, hogy Szalah az Uruguay elleni első csoportmérkőzésüket is kihagyta, Hector Cúper nem cserélte be akkor sem, amikor a csapatán látszott, hogy Egyiptom nem képes gólt lőni Uruguaynak. Szalah viszont hamarosan felépülhet, Szalah kedden bevethető.

 

De, hogy mivel járna a legjobban a Barcelona, nem tudni. Neymar jól érezte magát a Messi - Suárez kettőssel, de a szurkolóknak kellene néhány mérkőzés, amíg megbocsátják az árulást, vagyis azt, hogy távozott a klubtól. Persze érthető, hogy miért tette ezt: Amíg Messi a keretben van, addig az argentin az úr a pályán. Viszont továbbra is meglepetés lenne, ha a PSG képes lenne Bajnokok Ligáját nyerni. A franciáknak egy egész csapatot építeni kell Neymar mögé, egy idény kevés erre, míg a Barcelonának meg kell találni Neymar utódját ahhoz, hogy újra esélyes csapatként induljanak a BL-ben.

 

ˆhirdetés