Zidane szeretne maradni a Real Madrid edzője

ˆhirdetés

Zidane folytatni akarja a munkát a Real Madridnál, de most nem ez számít

 

 

Zidane a Bayern München elleni mérkőzéssel kapcsolatban beszélt arról, hogy a legfontosabb a számukra, hogy megnyerjék a párharcot, vagyis, hogy tovább jussanak, ezért nem fognak feleslegesen kockáztatni.

 

Kiemelte, tudják, mit kell ehhez tenniük, semmin sem kell változtatni, mert amit eddig is csináltak, az rendben van, összpontosítaniuk kell a találkozón.

Örül annak, hogy a visszavágót hazai pályán, a szurkolóik előtt játszhatják.

Nagyszerű teljesítményre lesz szükségük a visszavágón, mivel a Bayern München nagyszerű klub.

Arra a kérdésre, hogy a jövője a Bajnokok Ligájától függne, megjegyezte, nem. Ma ő az edző és folytatni akarja a klubnál, de most ez nem fontos, a Bayern elleni mérkőzésre kell koncentrálniuk.

A Barcelona bajnoki címét elismerte, gratulált nekik, viszont a Real Madridnak pedig esélye van bejutni a Bajnokok Ligája döntőjébe, de még nincsenek ott, fontos mérkőzésre készülnek.

 

Sergio Ramos is megszólalt a Bajnokok Ligája mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatón. Zidaneról csak a legjobbakat mondta, kiemelve, az eredményei magukért beszélnek. Nagyszerű edzőnek tartja, már bizonyított, büszkék rá, hogy ő vezeti őket. Reméli, még sokáig ő lesz az edző.

 

ˆhirdetés