Neymar Luis Enriquét szeretné látni a PSG edzőjeként

ˆhirdetés

Neymar örülne, ha Luis Enrique lenne a PSG új edzője

 

 

A PSG Bajnokok Ligája kiesése óta folyamatosan téma Neymar és Unai Emery távozása. Nem valószínű, hogy mind a ketten távoznának, talán az edző igen, de hogy a világ legdrágább játékosa egy idény után tovább álljon, maga lenne a nyár átigazolási szenzációja.

 

Neymar állítólag visszatérne a spanyol bajnokságba, a Real Madrid lecsapna rá, de már olyan verziót is lehetett hallani, ami szerint visszatérne a Barcelonához. Egyelőre úgy néz ki, maradni fog. A Paris United szerint viszont javaslatot tett az őt Brazíliában meglátogató klubelnöknek, Nasser Al Khelaifinek arról, ki legyen az új vezetőedző.

Unai Emery szinte biztosan menni fog, az újabb Bajnokok Ligája zakót nem fogják neki elnézni, csak az várható, hogy a bajnoki idényt még végig viheti az edző. Megy a találgatás, ki lenne jó megoldás a kispadra és úgy néz ki, hogy Neymar örülne, ha Luis Enrique lenne a PSG új edzője.

Luis Enrique igen eredményes időszakot élt meg a Barcelona kispadján, Bajnokok Ligája győzelemre is vezette a csapatát és elindított egy átalakulást a kereten belül. Neymar pedig nem bánná, ha újra együtt dolgozhatna a szakemberrel.

Neymar jelenleg a műtétje után lábadozik, még azt sem tudni, hogy a nyári világbajnokságon részt vehet, bár az orvosok természetesen azon vannak, hogy a vb-re már bevethető legyen.

 

ˆhirdetés