Zidane menesztése esetén Pochettino lehet az utód?

ˆhirdetés

Zinedine Zidane nem él meg egyszerű időszakot a Real Madrid kispadján, találgatják az utódokat. Azt már tudni, hogy Pochettino melyik klub edzője biztosan nem lenne.

 

 

Amit az előző idényekben Zidane felépített, azt erre a szezonra sikerült lebontani, már a francia mester is jelezte, a PSG elleni Bajnokok Ligája párharc az állásáról is fog szólni.

 

Zidane már tett lépéseket arra, hogy újra visszaálljon a győzelmi szériára a csapata, ezt a bajnokin láthattuk, de a Leganes elleni kupamérkőzésen, megint nem jött össze a rotálás, kiesés lett a vége.

A pletykák folyamatosak, viszont azt is hallani, Zidane a télen nem fog új játékost igazolni, mert elégedett a kerettel.

Viszont érdekes válaszokat adott Mauricio Pochettino a pletykákkak kapcsolatban, vagyis arról, hogy ő is esélyese a Real Madrid kispadjának.

A Tottenham mestere leginkább arról beszélt, melyek azok a klubok, ahol biztosan nem lenne edző. Így kiemelte, sosem lenne a Barcelona, vagy az Arsenal edzője, mivel azonosul a Tottenhammel és az Espanyollal. De mivel a Newell' Old Boys neveltje, így sosem lenne a Rosario Central menedzsere sem.

Kijelentette, hogy szilárd az elkötelezettsége a Tottenham mellett, a pályafutása végéig el tudja magát képzelni a klubnál. De a labdarúgásban sosem lehet tudni, nagyon bizonytalan minden.

 

ˆhirdetés