Javier Hernandez visszatérhet a Manchester Unitedhez?

ˆhirdetés

A Manchester United csatárt keres, többen is a képben

 

 

A Manchester United elképzelhető, hogy aktív lesz a télen csatár fronton, a napokban három nevet is hírbe hoztak a klubbal kapcsolatban.

 

A legújabb pletyka szerint a Manchester United is harcba száll Alexis Sánchezért, vagyis az Arsenal támadójának rengeteg ajánlattal kell majd szembesülnie, ami nem rossz dolog a számára. Alexis egyelőre nem hosszabbított szerződést a klubjával, így az Arsenal most télen kaphat érte még pénzt, ha pedig csak nyáron távozik a chilei, akkor ingyen mehet.

Bedobták megint Jamie Vardy nevét is, az angol válogatott csatár nem tudni, mennyire akarna másodhegedűs lenni Lukaku mögött, mert azért várhatóan továbbra is a belga csatár lenne az elsőszámú támadója Mourinhónak.

Éppen ezért jöhet még szóba Javier Hernandez, aki viszont már volt ebben a szerepkörben és nem is érezte jól magát benne. Viszont José Mourinho nem olyan régen, mikor be-be szólogatott a korábbi Man United menedzsernek, jelezte, ő bizony olyan játékost, mint Javier Hernandez, nem adott volna el. Javier Hernandez kisebb (két évnyi Leverkusen) német kitérő után újra a Premier League-ben szerepel, a West Ham elképzelhető, hogy meghallgatja az érte érkező ajánlatokat, persze csak akkor, ha nem kell nélkülözniük a bennmaradásért folytatott harcban.

 

ˆhirdetés