Két spanyol válogatott játékos is érkezhet a Real Madridhoz

ˆhirdetés

A Real Madrid már a télen megszerezné a két játékost, legkésőbb a nyáron

 

 

Az AS értesülései szerint nem csak Kepa Arrizabalaga érkezne télen a Real Madridhoz, hanem Alvaro Odriozola is.

 

Kepa az Athletic Bilbao kapusa jelenleg és a hétvégén kivédte Cristiano Ronaldóék szemét a gólnélküli döntetlennel végződő bajnokin.

A Bilbao nem akarja eladni Kepát, de a 23 éves kapus szerződése a nyáron lejár, amit eddig nem hosszabbított meg, bár a klub természetesen hosszabbítana. A Real Madrid viszont nem várna nyárig, hanem már télen megvenné a kapust, kivásárolnák a szerződéséből. Kepa a nyáron ingyen távozhatna, a télen 20 millió eurót kell fizetni érte, amit megadna érte Madrid.

A Real Madridnál várhatóan Kiko Casilla a télen távozik, a Premier League-ből is van iránta érdeklődés, így a helyére érkezne Kepa. Amúgy hosszú távon azt sem tudni, Navas meddig marad a klubnál, sok kritika érte az idény során a jól bevált kapust.

A másik kiszemelt, a 21 éves Alvaro Odriozola, a védelem jobb oldalán bevethető. A Real Sociedad a spanyol válogatott játékosát a kivásárlási ár alatt nem engedi el, vagyis 40 millió eurót kellene érte fizetnie a Madridnak.

Odriozola érkezése esetén a Real Madrid kölcsön adná a fiatal Achraf Hakimit, hogy tovább fejlődjön. Hakimi az idén Carvajal betegsége miatt több mérkőzésen is bizonyította képességeit.

 

Ami érdekes, a Real Madrid továbbra is folytatja az utóbbi időszakban indított átigazolási filozófiáját, vagyis fiatal spanyol játékosokat igazol. Kepa és Odriozola is bemutatkozott már a felnőtt válogatottban, vagyis nem rossz játékosokról van szó.

 

ˆhirdetés