Leszerepeltek a német csapatok a héten

ˆhirdetés

Mind a hat német klub, amely nemzetközi kupákban szerepel, vereséget szenvedett

 

Foghatják a fejüket a német kluboknál, ugyanis mind a három BL csapatuk és mind a három EL csapatuk vereséget szenvedett, ráadásul a többsége verhető ellenféltől kapott ki.

 

Kezdődött kedden a Bajnokok Ligájával, amikor Gulácsiék a Besiktas otthonában szenvedtek vereséget. Ha jó indulattal nézzük, akkor lehet arra fogni az esetet, hogy a Leipzig még nincs hozzászokva a Bajnokok Ligája hangulatához...

Kedd este a Dortmund is vereséget szenvedett, bár a Real Madridtól nem ciki vereséget szenvedni, még hazai pályán sem.

Szerdán, még mindig a Bajnokok Ligája keretein belül, a német kirakatcsapat, a Bayern kapott egy hármast a PSG-től. Itt is azt lehet mondani, hogy a PSG idén sztáralakulat lett, hiszen megszerezték Neymart és Mbappét is, ráadásul bizonyítani akart Cavani és Neymar is, hogy szent a béke közöttük, Mbappé meg elképesztő sebességgel verte át a védőket. A vereség Carlo Ancelotti állásába került, aki amúgy is olyan kezdőt küldött a pályára, ami sokak szerint eleve vereségre volt ítélve, na meg Neuer hiánya sem tesz jót a bajoroknak.

Jött a csütörtök és az Európa Liga. A Hertha az Östersunds otthonában kapott ki, Dárdaiéknak egyelőre nem megy a nemzetközi kupában. A Köln hazai pályán kapott ki a Crvena Zvezdától. Majd az esti mérkőzéseken a Hoffenheim is kikapott, a sérülésből lábadozó Szalai csapat meg a Ludogorets otthonában szenvedett vereséget.

 

ˆhirdetés