Videoton - Bordeaux 1-0 Továbbjutott a Vidi

ˆhirdetés

Nyert és továbbjutott a play-off körbe a Videoton az Európa Ligában

 

 

2017.08.03., CSÜTÖRTÖK 19:00

EURÓPA LIGA, SELEJTEZŐK, 3. KÖR, VISSZAVÁGÓ

VIDEOTON - BORDEAUX 1-0
G.: Stopira 45+5

Továbbjutó a Videoton, 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal!

 

Videoton: Kovácsik - Nego, Juhász, Fiola, Stopira - Suljic (Tamás K. 88), Varga, Pátkai, Szolnoki - Scepovic (Lazovic 46), Henty (Szabó B. 90+5)

 

Az első mérkőzés 2-1-es veresége után bizakodóan várhatta a Videoton a francia Bordeaux elleni visszavágót. A franciák nem véletlen jelezték, zavarja őket a kapott gól, míg magyar részről a tökéletes taktika és játék volt a cél, mert csak akkor győzhette le a Videoton a nála esélyesebb csapatot.

A mérkőzés összképe alapján megérdemelt Videoton siker született, a mérkőzés elejétől kezdve a hazai csapat irányította a mérkőzést, Scepovic lábában már az elején benne volt a gól, de kimaradtak a helyzetei.

Az első félidő utolsó perceiben beszorította a Videoton a Bordeauxt, aminek a végén góllal ünnepelhettek a magyarok. A szögletből érkező labdát Stopira gyönyörűen fejelte vissza, a labda a jobb kapufáról pattant be a kapuba.

A szünetben Scepovic sérülés miatt cserét kapott, Lazovic állt a helyére.

A mérkőzés újabb fordulatot hozott, Sabaly rántotta le a bal szélen elhúzó Suljicot, a vendégek játékosa megkapta a második sárgáját a 46. percben.

Az emberelőny után több helyzet is kimaradt, majd Varga 10 perc alatt összeszedett két sárgát és a 69. percben pirosat kapott, így 10-10 ellen játszott tovább a két csapat.

A mérkőzés hajrájában egyre jobban nyomott a Bordeaux, de jól védekezett a Videoton és végül nem kapott gólt a második félidőben sem, ami a Vidi továbbjutását jelentette az Európa Ligában!

Pénteken sorsolás, kiderül, kivel kell megküzdenie a Videotonnak a csoportkörbe jutásért.

 

ˆhirdetés