Neymar - A szurkolói könyv

ˆhirdetés

Csak, hogy még jobban megértsük, miért is szeretne távozni Neymar Barcelonából.

 

Neymar életéről jelent meg szurkolói könyv a GABO gondozásában, amiből megismerhetjük rövid szövegekkel kísérve a 25 éves sztár pályafutását. Valamint képet kaphatunk arról is, mekkora sztár valójában Neymar.

 

A könyv remek képekkel illusztrálva mutatja be Neymar eddigi pályafutását. A főbb lépcsőfokokat követve, Santos, brazil válogatott, Barcelona, kudarccal végződő hazai világbajnokság, majd az azt ellensúlyozó olimpiai győzelem során láthatjuk, hogyan jutott el oda, ahol most is áll.

A bő hatvan oldalon megszólalnak vele kapcsolatban a volt edzői is, statisztikákat olvashatunk, valamint a könyv még arra a nehéz feladatra is vállalkozik, hogy a legszebb góljait bemutassa szövegesen.

Neymar jelenleg a világ egyik legnagyobb sztárja. Messi és Cristiano Ronaldo mögött a harmadik számú játékosnak tartják, miközben a rajongótábora akár nagyobb is, mint a két csillagé.

Egy nagy előnye van Neymarnak, a brazil még csak 25 éves, a riválisai pedig már elmúltak harminc.

Éppen ez az oka annak is, hogy miért van ekkora nagy átigazolási őrület most nyáron Neymar körül. A Barcelonában, amíg ott van Messi, nem lehet ő a legnagyobb sztár. Nem kaphat akkora teret a csapaton belül, mint amit a képességei és a reklámértéke alapján megérdemelne.

Az átigazolásában a pénz mellett az is szerepet kaphat, hogy Neymar lesz a legnagyobb sztár a PSG-ben, a világ egyik leggazdagabb klubjánál. A kora alapján éppen a legideálisabb korszakába fordulhat a pályafutása, amit úgy látszik, a franciák használhatnak majd ki és nem a katalánok. Neymar nem tud várni még éveket, míg Messi vissza nem vonul...

 A Neymarról szóló album-szerű szurkolói könyv segíthet abban, hogy megértsük, miért lehet neki nehéz elfogadni a másodhegedűs szerepét egy klubnál, még akkor is, ha az a Barcelona.

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés