Huszti gól és gólpassz, Eintracht győzelem a Dortmund ellen

ˆhirdetés

Huszti vezérletével nagy skalpot szerzett az Eintracht Frankfurt

 

 

Az Eintracht Frankfurt Huszti Szabolcs vezérletével nyert a Dortmund ellen, a Borussia úgy látszik igen sok mindent kiadott magából a 8-4-es Legia elleni BL-győzelem során.

 

A második félidő elején 18 másodpercre volt szüksége a hazaiaknak a vezetés megszerzéséhez. Chandler ment el a jobb oldalon és tette vissza a második hullámban érkező Husztinak, a magyar középpályáj meg a léc alá bombázott!

A 77. percben Aubameyang fejjel vette be Hradecky kapuját, de bő egy perccel később jött a frankfurti válasz. Huszti tette le a labdát Seferovicnak, a svájci játékos a jobb alsóba lőtt.

A vége igen feszült lett, de végül Tuchel legénysége megúszta piros lap nélkül, bár reklamáltak eleget ahhoz, hogy akár pirossal valakit előbb leküldjön Stark a pályáról.

Az Eintracht a győzelemmel nagyot lépett előre, egyelőre a harmadik helyen áll Huszti csapata, a közvetlen riválisok, mint a Köln és a Hoffenheim csak döntetlent játszott, a Dortmundot meg ugye éppen legyőzték. A Hoffenheimben Szalai kezdett ugyan, de a félidőben lecserélték. A Hertha meg vasárnap játszik.

 

 

2016.11.26., Szombat NÉMET BAJNOKSÁG, TABELLA
EINTRACHT FRANKFURT 2-1 DORTMUND
  Gólszerzők  
Huszti 46' 1-0  
  1-1 77' Aubameyang
Seferovic 79' 2-1  
  piros  

 

 

ˆhirdetés