Fiola Attila a Videotonban folytatja

ˆhirdetés

A válogatott alapembere maradt Magyarországon, de klubot váltott, a Videotonban folytatja

 

 

A Videoton hivatalosan is bejelentette Fiola Attila szerződtetését, aki a Puskás Akadémiától érkezett a székesfehérvári klubhoz.

 

A 26 éves védő a Puskás Akadémiában középső védőt játszott, a válogatottban a jobb oldali védőként nyújtott igen jó teljesítményt. Az Európa-bajnokságon Ausztria ellen sérült meg, talán ennek is köszönhető, hogy nem igazolt külföldre.

A Videoton szerencséjére, mert így sikerült megszerezni a játékost, aki három idényre írt alá.

 

„Nagyon örülök, hogy mostantól a Vidi játékosa lehetek. Hosszú távon az a célom, hogy bajnoki címet ünnepelhessek a Vidivel, és a nemzetközi porondon is szép sikereket szeretnék elérni“- mondta a szerződés aláírása után Fiola Attila

„Fiola Attilát úgy gondolom, hogy egy szurkolónknak sem kell bemutatni, hiszen személyében a magyar válogatott egyik alapemberével erősödtünk. Ismét nőtt a versenyhelyzet a kereten belül, ez elengedhetetlen a fejlődéshez, ráadásul az átigazolási időszak még nem ért véget. Érkezésével tovább gyorsul az eddig is gyorsnak, dinamikusnak mondható csapatunk, képességeivel pedig nem csak magyar-, hanem nemzetközi szinten is hozzásegítheti a klubot ahhoz, hogy elérjük a céljainkat“ - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

 

forrás: vidi.hu

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés