Varane nem igazol el a Real Madridból

Raphael Varane nem igazol el a nyáron a Real Madridból, egy évet még ad a spanyoloknak.

 

 

A francia válogatott középső védőről folyamatosan jelennek meg olyan hírek, ami szerint eligazol a Real Madridból, mert kevés játéklehetőséget kap.

 

 

Ebben lehet valami igazság, hiszen Varane nem számít kezdőnek a csapatban, annak ellenére sem, hogy a posztja egyik legjobbjának tartják. De valahogy mindig jobb teljesítményt nyújt nála Pepe, a portugállal mindig magabiztosabb a hátsó alakzat.

Varane már 2011 óta a klub játékosa és már akkor úgy érkezett, hogy ő lesz a jövő nagy középső védője, micsoda nagy értéket igazoltak, hosszú távon gondolkodnak benne a vezetők.

És talán éppen ez lehet a baja. Varane már öt éve a klubhoz tartozik, egyre több lehetőséget kap, de még Zidane alatt is főleg akkor kapott lehetőséget a kezdőben, ha a Ramos – Pepe kettős közül valamelyikkel gond volt mondjuk sérülés, vagy eltiltás miatt.

Varane közben a francia válogatott alapembere lett, de 23 éves korára még nem tudja kiszorítani a rutinos vetélytársakat a Real Madridban.

 

Raphale Varane ad még egy évet a Real Madridnak

A Le 10 Sport értesülései szerint Raphael Varane nem igazol el a nyáron, ad még esélyt a spanyol klubnak. Állítólag a következő idényben dönt a jövőjéről. Ha továbbra sem tudja kiharcolni magának a kezdő helyet, akkor valószínűleg távozni fog.

Kérőkből nem lesz hiány, szívesen szerződtetné a Bayern München és a Manchester United is. A Bayern Münchenben Carlo Ancelotti a mester, a Manchester Unitednél meg José Mourinho. Mind a két sztáredző dolgozott már együtt a francia védővel, vagyis nagyon jól ismerik, mire képes.

 

Miért érdemes még maradnia

Varane viszont marad még a Real Madridban. Több oka is van rá, az egyik, hogy a Real Madrid nem nagyon akarja eladni a még mindig nagyon fiatal védőt. A szerződése 2020. június 30-án jár le, vagyis a spanyoloknak nem sürgős. A francia játékos számára az is fontos lehet, hogy jelenleg a Real Madrid edzője Zinedine Zidane, a francia edző talán jobban egyengeti majd a sorsát a klubnál. Ha még így sem sikerül előbbre lépnie, akkor ott már képességbeli problémák is lehetnek. Na meg azt sem tudni, hogy Pepe meddig bírja profi szinten, már évek óta úgy tűnik, hogy visszavonul, de erősebben tér vissza, mint korábban. Közben azért azt sem érdemes elfelejteni, Varane a világ egyik legjobb klubjában szerepel, már kétszeres Bajnokok Ligája győztesnek mondhatja magát. És azért olyan veszettül nagyon keveset sem játszik, csak lehetne több is…