Magyarország - Elefántcsontpart 0-0

ˆhirdetés

Nem bírt egymással a felkészülési mérkőzésen Magyarország és Elefántcsontpart

 

Az utolsó hazai felkészülési mérkőzésén lépett pályára a magyar válogatott a nyári franciaországi Európa-bajnokság előtt. Afrika bajnok Elefántcsontpart volt az ellenfél, vagyis nem gyenge válogatottal találkozott péntek kora este a csapat.

 

A meccs első félideje hozott biztatóbb játékot, akkor Kleinheisler és Nagy Ádám is egészen jó labdákat osztogatott a két szélre. Gyurcsó játszott a baloldalon, a csapatkapitány Dzsudzsák meg a jobb szélen.

A legnagyobb helyzetet Gyurcsó hagyta ki, amikor elhúzott a baloldalon és a tizenhatoson belülre érve már csak a kapus mellett kellett volna a kapuba tekerni, de kicsit erőtlenre sikerült a lövés. A kipattanóra Szalai csapott le, de a lövését már blokkolták.

A második félidőre már kijött a keményebb ausztriai edzőtábor, elfáradtak a játékosok, a cserék sem tudtak hozzáadni a játékhoz. De az is elképzelhető, hogy Elefántcsontpart is egy minimálisat magasabb fokozatra kapcsolt.

Sok helyzetet nem láthattunk egyik oldalon sem, jogosnak tűnt a döntetlen.

Sallai és Vida személyében újoncokat aratott a magyar válogatott!

 

2016.05.20., PÉNTEK 18:00
MAGYARORSZÁG - ELEFÁNTCSONTPART 0-0

MAGYARORSZÁG: Király G. (Gulácsi, a szünetben) – Fiola, Juhász R., Lang, Kádár – Nagy Á. (Böde, 70.), Pintér Á. – Gyurcsó (Nikolics, 64.), Kleinheisler (Gera, a szünetben), Dzsudzsák (Vida, 89.) – Szalai Á. (Sallai R., 79.).

Szövetségi kapitány: Bernd Storck

 

ELEFÁNTCSONTPART: Gbohouo – Bagayoko, Bailly, L. Koné, Kanon (Bamba, 75.) – Seri, Diomande (Kessie, a szünetben), S. Kalou (Konaté, 67.) – Gradel (T. Touré, 66.), Kodija (Sio, 85.), Angban (N’Guessan, 89.).

Szövetségi kapitány: Michel Dussuyer

 

ˆhirdetés