Elefántcsontpartnak a támadásban kell fejlődnie

ˆhirdetés

A pénteki mérkőzésen a magyar válogatott Elefántcsontpartot fogadja, a szövetségi kapitányuk beszélt a magyar válogatottról és arról, miben kell fejlődnie a válogatottjának

 

 

Michel Dussuyer, az elefántcsontpartiak szövetségi kapitánya néhány fiatalját s kipróbálja ellenünk. A csütörtöki sajtótájékoztatón beszélt a mérkőzéssel kapcsolatban.

 

- A magyar válogatott sokat fejlődött az utóbbi időszakban, ennek eredménye az Európa-bajnoki részvétele is. A magyarok legnagyobb erőssége, hogy kiváló egységet alkot, kifejezetten nehéz ellenük játszani, jól védekeznek és keményen harcolnak - nyilatkozta a francia szakember, aki saját együttesével kapcsolatban elmondta: az utóbbi időszakban jól teljesített a védelem, de a támadójátékban fejlődni kell, és bízik benne, hogy sikerül sok helyzetet kialakítania a magyar válogatott ellen.

 

- Természetesen továbbra is fontos, hogy jól védekezzünk, ugyanakkor támadásban mindenképpen fejlődnünk kell, ezért szeretnénk pénteken minél több helyzetet kialakítani. Sok fiatal játékos van a keretünkben, nekik időre van szükségük, hogy az elvárt szinten játsszanak, de éppen az ilyen felkészülési meccsek segíthetnek nekik abban, hogy megszokják a válogatott követelményeit - tette hozzá Michel Dussuyer.

 

forrás: mlsz.hu

ˆhirdetés