Négy góllal nyert a Real Madrid az Eibar ellen

A Rea Madrid hazai pályán fél időnyi játékkal is könnyedén verte az Eibart

 

 

A Real Madrid játékosai nehéz helyzetben várták az Eibar elleni bajnokit, az ok egyszerű, a Bajnokok Ligájában kétgólos vereséget szenvedtek a Wolfsburgtól.

 

Zidane már a visszavágóra tartalékolta is kicsit a csapatot, de még így is könnyedén nyert a Real Madrid, vagy éppen ezért volt könnyebb a siker, mint amúgy, hiszen több játszani képes játékos szerepelt a középpályán, mint a Wolfsburg ellen. James és Isco is végig játszotta a mérkőzést.

 

A Madrid már az 5. percben megszerezte a vezetést, Jesé 17 méterről, szabadrúgásból lőtt a jobb alsóba. Szinte már hihetetlen, de Cristiano Ronaldo átengedte a szabadrúgást a kolumbiai támadónak. És nem ez volt az egyetlen előkészítése Ronaldónak...

Aztán a 18. percben Cristiano Ronaldo kapott nagyszerű mélységi labdát, erőszakosan megtartotta azt és a középen ékező Lucas Vazqueznek tette le, aki tíz méterről, ballal a kapu jobb oldalába lőtt.

Aztán bő egy perccel később, Jesé tört be a tizenhatoson belülre a jobb oldalon, akár már lőhette is volna, de inkább bepasszolta az üresen érkező Ronaldo elé a labdát, aki egy csel után, a léc alá helyezett.

A negyedik gól Jesé nevéhez fűződik, de ehhez is kellett Ronaldo. Cristiano Ronaldo a bal szélen száguldott el a labdával, majd tört be a tizenhatoson belülre. Nagyon okosan, nem emelve, hanem laposan tette át a védők között az ötösre érkező Jesé elé a labdát, aki ilyen közelről természetesen nem hibázott.

A második félidőben már nem láthattunk újabb gólt, bár az Eibar a második félidő elején akár szépíthetett is volna, de Kiko Casilla a helyén volt.

Csereként Danilo is beállt, próbálkozott sokat a brazil védő, de neki sem sikerült gólt szerezni.

A győzelem sima volt, de a lényeg most a Wolfsburg elleni visszavágó a Real Madrid számára. Persze a bajnoki három pontokra is szükség van, hiszen matematikai esélye akár még az első helyre is van a klubnak, ráadásul a városi rivális Atletico Madrid ellen is megy egy külön párharc.

 

PRIMERA DIVISIÓN, 32. FORDULÓ
2016.04.09., 16:00 REAL MADRID - EIBAR 4-0

G.: James 5, Lucas Vazquez 18, Cristiano Ronaldo 19, Jesé 39

 

Real Madrid: Kiko Casilla - Carvajal (Danilo 63), Pepe, Nacho, Arbeloa - Isco, Casemiro (Kovacic 54), James Rodriguez - Lucas Vázquez, Jesé (Borja Mayoral 76), Cristiano Ronaldo