A Leicester City újabb lépést tett a bajnoki cím felé

Jamie Vardy pont a legjobbkor lábalt ki a hullámvölgyből, nyert a Leicester City

 

 

A Leicester City kellemes teherrel vágott neki a bajnoki hajrának, ugyanis óriási meglepetésre vezetik a premier league tabelláját, ráadásul egész komoly az előny, de a top csapatok üldözik és szeretnék letaszítani az első helyről Claudio Ranieri legénységét.

 

 

A Leicester Citynek a csodához kábé az kellene, hogy a hazai mérkőzéseit hozza, valamint az olyan verhetőbbnek tartott csapatokat, mint a bennmaradásért küzdő Sunderland, megverje. Ebben az esetben kitarthat az előny még akkor is, ha még játszanak többek között a West Hammel, a Manchester Uniteddel, vagy a Chelseavel is.

 

A Leicester vasárnap a Sunderlandhez látogatott és megint olyan teljesítménnyel rukkoltak elő Mahrezék, ami előtt érdemes megemelni a kalapot. Nem kaptak gólt és cserében lőttek, kivételesen nem egyet, hanem kettőt.

 

Az első félidőben nem láthattunk gólt, a második félidőben viszont Vardy kétszer is villant.

A 66. percben Drinkwater mélységi passzából lódult meg a válogatott csatár, tört be a tizenhatos bal oldalán egészen az ötös csücskéig és tekert a hosszúba.

Aztán jött a ráadás ötödik perce, Vardy szinte a félpályánál kapott labdát, áthámozva magát a védőjén, még Mannone kapust is kicselezve lőtt a kapuba 11 méterről.

 

A forduló előtt hét pontja volt a Leicesternek a Tottenham ellen, ami most tízre nőtt, de a Tottenham egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A londoni klub a Manchester United ellen mérkőzik, de a fontos rangadót már kényelmes helyzetből figyelheti a Leicester City és drukkolhatnak egy döntetlennek, ami az üldözőiknek nem jó, de nekik valószínűleg a legmegfelelőbb eredmény lenne.

 

Frissítve: 19:34

A Tottenham 3-0-ra nyert a Manchester United ellen!