A Ferencváros kihasználta az emberelőnyt és bejutott a Magyar Kupa döntőjébe

ˆhirdetés

A visszavágót a Fradi nyerte és jutott a kupa döntőjébe

 

MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
2016.04.13., SZERDA 18:00 FERENCVÁROS - DEBRECEN 3-0
G.: Gera 22 (11-es), 79, Nagy Dominik 90
piros: Verpecz 18 (Debrecen)
TJ: 3-0-s összesítéssel a Ferencváros jutott tovább

 

 

Az első mérkőzésen nem született gól, pedig azon a mérkőzésen közel volt a győzelemhez a Debrecen, a visszavágó meg egy hatalmas hiba után dőlt el már lényegében 22 percnyi játék után.

 

18. perc - Varga passzolt röviden haza, Böde csapot le a labdára és húzott el Verpecz mellett. A válogatott csatár rutinosan hagyta ott a lábát, Verpecz meg labda helyett Böde lábát találta el. Büntető és kiállítás.

22. perc - 1-0 - Gera a kapu jobb oldalába lőtte a labdát, a csereként kapuba érkező Radosevicnek esélye sem volt.

A Ferencváros sokáig nem nyugodhatott meg, mivel a második gól csak nem akart érkezni. A Loki ugyan nem volt igazán veszélyes, de egy gólt még emberhátrányban is lehet találni. Aztán jött újra Gera, aki ugyan nem játszott túl jól, de a gólokat ő hozta.

79. perc - 2-0 - Nagy harcolt ki szabadrúgást a tizenhatos előterében, Gera állt a labda mögé és tekert a kapu jobb oldalába.

A góltól újra frissebben játszott a Ferencváros, a vendégek ekkor adták fel igazán lélekben. Ennek kösznhetően több helyzetet is kiharcoltak a hazaiak, de Leandro és Lamah is a kapu fölé fejelt, vagy lőtt.

90. perc - 3-0 - A hajrában jött még egy kontra, aminek a végén Gera játszotta ki a tizenhatos jobb oldalára érkező Nagy Dominiknak, aki keresztbe hozta a labdát a tizenhatos előtt és a kapu jobb oldalába lőtt. A labda a kapufáról pattant a hálóba.

 

A Ferencváros ellenfele az Újpest lesz a döntőben.

 

 

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés