Husztiék óriási feltámadást produkálva verték a Wolfsburgot

Huszti Szabolcs első mérkőzését végig játszotta az Eintracht Frankfurtban. Láthatóan alapembernek érkezett és úgy is álltak hozzá a társak.

 

Az első félidőben inkább a Wolfsburg akarata érvényesült, Rodriguez szabadrúgása után, Dante lába nyúlt ki a védője mellől és piszkált a kapuba a 25. percben. Az első félidőben Huszti oldalán sok támadást vezetett a Frankfurt, a magyar szélső jól is játszott, de nem véletlenül fütyültek a hazai szurkolók az első félidő lefújásakor, nem volt eléggé erőszakos az Eintracht, nem úgy játszottak, mint akik mindent megtennének a győzelemért.

 

2016-01-24 15:30 FRANKFURT

Meier 66, 73, 90+3
3-2 WOLFSBURG

Dante 25

Schürrle 79

 

A második félidőben feltámadt a Frankfurt, Armin Veh felrázta a csapatát. A 66. percben sikerült is az egyenlítés, Huszti ívelt balról középre, Aigner lefejelte a labdát, Meier meg a hálóba lőtt.

A 73. percben megint villant Meier, a bal felsőbe lőtt, a labda egy kicsit meg is pattant, így lett védhetetlen a lövés. A 79. percben lemaradtak a védők Jungról és jobbról középre tekert, Schürrle meg egyenlített.

A ráadás harmadik percében Huszti csinált helyet Fabiánnak, aki így be tudott törni a tizenhatos bal oldalán, szinte az alapvonalnál, a beadása után a labda Meier elé került, aki belőtte harmadik gólját is.

Óriási különbség volt az első és a második félidei Frankfurt között, Huszti is jól mutatkozott be, a győzelmet nem kell magyarázni. A kiesés elől menekülő Eintracht nagyon fontos három pontot szerzett a nemzetközi kupás helyekért küzdő, de idegenben rosszul szereplő Wolfsburgtól.