Navas sírva maradt a Real Madrid kapusa

ˆhirdetés

Keylor Navas nagyon nem akart menni a Real Madridból, azóta csúcsokat dönt és trófeákat nyerne a csapattal és elárulta, hogyan élte meg az egészet.

fotó: Twitter/Keylor Navas

A nyár nagy átigazolási bakija, vagy tudatos bénázása, vagy a nyár szappanoperája a De Gea ügy volt, amibe a végén még Keylor Navas is bekerült. A Costa Rica-i kapus beszélt arról, ő hogyan élte meg ezt az egészet.

 

A Manchester United és a Real Madrid között az utolsó pillanatban megszületett a megállapodás, de végül a papírok késve érkeztek a rendszerbe, ezért David De Gea maradt a Manchester Unitedben és az óta már hosszabbított is, valamint Keylor Navas is maradhatott és elsőszámú kapussá vált a Real Madridnál.

David De Gea újra kezdő lett a Manchester Unitedben és ódákat zengenek a védéseiről, Keylor Navas meg az eddigi négy bajnokin nem kapott gólt, de a Shakhtar játékosai sem tudták bevenni a kapuját a Bajnokok Ligájában. Igaz, a Granada ellen a játékvezető segítségére is szükség volt, a Granada érvényes gólját lesnek látták.

 

Navas a Cadena COPE-nak nyilatkozott és mesélt az átigazolási időszak utolsó pillanatairól.

A Costa Rica-i kapus kiemelte, egy pillanatig sem volt szándékában elhagyni a Real Madridot, de az ügynöke jelezte, álljon készenlétben. A reptéren végül a váróteremnél tovább nem jutott, a gépre már nem kellett felszállnia.

Amikor megtudta, hogy maradhat, nem tudta magában tartani az érzelmeit, sírni kezdett és állítólag csak sírt és sírt.

Madridot tekinti az otthonának és nem akar onnan távozni egyhamar, minél több trófeát szeretne nyerni és úgy érzi, jó úton indultak el az idényben.

Azért elárulta, hogy a szerződést tényleg aláírta, egy hordágyon fekve, orvosi vizsgálat közben a Valdebebasban.

 

A lényeg, hogy Navas maradhatott és Iker Casillas távoztával ő lett a Real Madrid elsőszámú kapusa.

 

ˆhirdetés