Elek Ákos Kínában lehet Huszti csapattársa

ˆhirdetés

A Diósgyőr válogatott középpályása várhatóan Kínába igazol

 

 

Elek Ákos úgy döntött, most jött el az idő a távozásra, ráadásul valószínűleg igen jó ajánlatot kapott a kínai bajnokságban szereplő Csangcsun Jataj csapatától, ahol Huszti Szabolcs csapattársa lehet.

 

A magyar válogatott középpályás körül volt kisebb bonyodalom az utóbbi időszakban, hiszen félreérthető nyilatkozatot tett, amit azóta kifejtett jobban is és ebből kiderült, hogy a Diósgyőr szerette volna őt megtartani. Az első ajánlatot nem fogadta el, mert úgy gondolta, hogy nála gyengébb labdarúgók többet keresnek másik csapatokban. A második ajánlatot már megfontolandónak tartotta, de mégis arra jutott, hogy külföldön szeretné tovább folytatni a pályafutását.

A klubvezetőkkel megállapodott, hogy jobb, ha már télen eligazol, így pénzt is kaphat érte a DVTK. És, hogy miért külföld? Mert másik magyar csapatban nem szeretett volna a Diósgyőr ellen játsazni.

Árki Gábor a dvtk.eu-n olvasható interjúban megjegyezte, hogy amennyiben megfelel Elek az orvosin és a klubok megállapodnak egymással, akkor sok sikert kívánnak Ákosnak a kínai karrierjéhez. Ha az ottani szerződése majd lejár és a játékos szeretne visszatérni Magyarországra, akkor várják vissza Diósgyőrbe.

Amúgy, ha elfogadta volna a Diósgyőr szerződését, akkor a sportigazgató szerint magasan a legjobban kereső játékosa lett volna a klubnak.

 

 

ˆhirdetés