Ödegaard a nagyokkal készül

Martin Ödegaard hivatalosan is a Real Madrid játékosa lett, a tini a felnőttekkel készülhet

 

 

A Real Madrid megtartotta a sajtótájékoztatót is, és most már biztos, hogy Ödegaard a felnőtt csapattal készülhet, de mérkőzésen egyelőre a Castilla színeiben lép majd pályára.

 

A klub nemzetközi igazgatója, Emilio Butragueno kiemelte azt is, hogy ha Carlo Ancelotti úgy dönt, akkor rögtön az első csapat számára is rendelkezésre állhat a játékos.

 

A 2015/16-os idényre való felkészülést természetesen az első csapattal kezdheti meg, és ha jól szerepel rajta, akkor akár beverekedheti magát a nagyok közé is.

 

A fizetéséről meg jobb, ha nem is beszélünk, mert pletykálnak össze-vissza, de az angol lapok szerint Ödegaard többek között azért is mondhatott nemet az angol klubok ajánlataira, mert a Real Madridban heti 105 ezer eurót is megkereshet.

Ha ez így van, akkor valószínűleg rövid időn belül lesz egy kis feszültség a játékosok között, hiszen pl. Isco sem keres ennyit, pedig ő már letett valamit az asztalra a Real Madridban is...

 

A játékos viszont kiemelte, hogy a fejlődéséhez a legjobb körülményeket a Real Madrid biztosítja, mind intézményileg, mind játékostársak által. A célja meg az, hogy a lehető legjobb labdarúgó legyen, az hogy jelenleg az első csapatban, vagy a másodikban szerepelhet, az lényegében mindegy a számára.