Milnert a Liverpool és az Arsenal is leigazolná

ˆhirdetés

James Milnert többen is vinnék nyáron a Manchester Cityből

 

 

Az Express riportja szerint Milner még kivár az új szerződésének az aláírásával, ezért reménykedhet még az Arsenal és a Liverpool is. A két klub szívesen vinné Milnert a nyáron, amikor már csak a lejáró szerződésű játékossal kellene megállapodni, a Cityvel meg nem.

 

Milnerrel szeretnének szerződést hosszabbítani a klubnál, a 2010-ben szerződtetett középpályás igazi nyerő ember a klubnál, de talán éppen ez a baja Milnernek, mert nem igazán van állandó helye a csapatban, de ha valaki megsérül, akkor a posztján bevethető.

 

Most is, mivel sérültek a City támadói, Pellegrini csatárként próbálja bevetni Milnert, kicsit olyan poszton, ami nem teljesen fekszik a számára.

De mivel összességében egészen sok lehetőséget kap Milner, így azért akár érezhetné az edzői bizalmat is, bár valószínűleg az sem mindegy a számára, hogy továbbra is maradhat Pellegrini a csapatnál, meg az sem, hogy kiket tud igazolni a klub, mert folyamatosan szólnak a csapat átalakításáról a pletykák, mert hiába szerepel jól a City a bajnokságban, de nemzetközi kupában egyelőre még nem tudtak komolyabb sikert elérni...

Az Arsenal már 2010-ben is le szerette volna igazolni az Aston Villától Milnert, de akkor a Manchester City volt a befutó, öt évvel később viszont már Wengerék játékosa lehet, bár a Liverpool is élénken figyeli a Milner körül kialakult helyzetet...

 

 

ˆhirdetés