FIFA Világbajnokság Brazília 2014 – Hivatalos kézikönyv

ˆhirdetés

A FIFA licence alapján készült kézikönyv már magyarul is olvasható.

A 2014-es nyár legnagyobb eseménye a labdarúgó világbajnokság, aminek Brazília ad otthont. A könyv bemutatja a helyszíneket, a stadionokat, de ami talán még fontosabb, a világbajnokságra kijutott válogatottakat.

A kézikönyv végig veszi egyenként a válogatottakat, a történelmüket, ki a legnagyobb sztár a keretben, ki okozhat meglepetést a világbajnokságon.

Bemutatják melyik nemzeti válogatott, milyen módon jutott ki az eseményre. De van kitölthető rész is, a június 12-én kezdődő világbajnokság mérkőzéseinek eredményeit már mi írhatjuk bele a könyvbe.

Akit érdekelnek a korábbi világbajnokságok történései, kap egy kis betekintést, képben legyen a múlttal is, külön részben foglalkoznak a rekordokkal is. A brazil Ronaldo aggódhat egy kicsit, hogy megdönti-e Miroslav Klose az ő gólrekordját, mivel a német gólvágó a negyedik világbajnokságára készül és csak egy góllal van lemaradva a brazil zsenitől.

Könnyed olvasmány ebben a forró nyárban, a fociért rajongóknak a világbajnokság alatt és utána is jó lesz böngészni a kiadványt.

Elolvasok még egy cikket
ˆhirdetés