Inzaghi lehet a Milan új edzője

ˆhirdetés

Pippo Inzaghi az utánpótlás csapat után a felnőtteket irányíthatja az olasz lapok szerint. Még lesz némi tárgyalás a háttérben

 

 

Az olasz lapok szerint nem Emery lesz a Milan új edzője, a Sevilla mesterével tárgyalt már a milánói klub vezetése, de valószínűleg nem győzte meg őket a spanyol, na meg a fizetési igénye sem felel meg a Milan számára.

 

Clarence Seedorf idény közben vette át a csapat irányítását, de nem biztos, hogy marad a klubnál. De mivel a Milan-nak fontos, hogy anyagilag is a legjobb megoldást hozzanak, nem biztos, hogy meg tudnak szabadulni az egykori játékostól, aki a hírek szerint ragaszkodik a szerződésben kikötött fizetéséhez, nem akar lemondani arról a jó néhány euró millióról, amit még megkaphat, ha marad.

A klub vezetői komolyan elgondolkodtak Pippo Inzaghi megbízásáról, aki ugye már most klubbon belül van, eddig az utánpótlásnál dolgozott. Inzaghi játékosként is az utóbbi évek egyik legnépszerűbb Milan játékosa volt és ez továbbra is tart, edzőként is szeretik a szurkolók és a vezetők sem bánnák, ha Inzaghi ülne le a kispadra. Ráadásul valószínűleg anyagilag is Inzaghi lenne a legolcsóbb megoldás a számukra.

 

ˆhirdetés