Brazília - Spanyolország 3:0 A brazilok nyerték a Konföderációs Kupát

ˆhirdetés

Brazília lefocizta a spanyolokat a pályáról. A házigazdák nagy elánnal játszottak, jobban motiváltak voltak, ami győzelmet hozott Neymaréknak

KONFÖDERÁCIÓS KUPA 2013
2013.07.01., hétfő, 00:00
DÖNTŐ
BRAZÍLIA 3:0 SPANYOLORSZÁG
 Fred 2
Neymar 44
Fred 47
gólszerzők  
  piros lap Piqué 68
 

 

1:0 - Hulk ívelt jobbról a kapu elé, a labdát érthetetlen módon nem fejelték ki a spanyol védők, Neymar lábáról Fred elé pattant a labda, a rutinos csatár meg a földön fekve kotorta a hálóba a labdát a második percben

2:0 - A 44. percben Neymar játszott össze Oscarral, a visszakapott labdával a tizenhatos bal oldalán tört be és lőtt a jobb felsőbe!

 

Az első félidőben Casillas védett nagyot Fred második helyzeténél, a brazil csatár egy az egyben volt a kapussal, de Casillas hárítani tudott.

A spanyoloknak egy igazi helyzete volt csak a második brazil találat előtt nem sokkal. Pedro ment el a jobb oldalon, majd lőtt Julio Cesar mellett kapura, de David Luiz a gólvonal előtt mentett.

Az első félidő alapján teljesen megérdemelt a brazil vezetés, még akár a két gólos előny is jogos.

 

3:0 - Aki szoros mérkőzésben reménykedett, már talán nem érdemes... a 47. percben Hulk passzolt középre jobbról a tizenhatos előterébe, Neymar elengedte a labdát a tizenhatos bal oldalán érkező Frednek, aki a bal alsóba helyezett. Casillas még hozzáért, de védeni nem tudott

 

55. percben Sergio Ramos hagyott ki egy büntetőt. A jobb kapufát érte a labda, úgy ment mellé. Jesus Navas harcolta ki a büntetőt, de végül nem sikerült szépítenie a spanyoloknak.

A 68. percben Neymar törhetett volna be a tizenhatoson belülre, de Piqué rossz ütemben csúszott be és vágta fel a brazilok kedvencét. Egyből pirosat kapott a védő, emberhátrányban is a spanyolok.

 

Brazília zsinorban a harmadik Konföderációs Kupán diadalmaskodtak.

 

 

KEZDŐSOROK

BRAZÍLIA: Julio Cesar - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo, Fred (Jo 79), Neymar, Oscar, Luiz Gustavo, Paulinho (Hernanes 88), Hulk (Jadson 73)

 

SPANYOLORSZÁG: Casillas - Arbeloa (Azpilicueta 46), Piqué, Ramos, Alba, Iniesta, Xavi, Busquets, Pedro, Fernando Torres (David Villa 59), Mata (Navas 52)

 

ˆhirdetés