Mourinho - Villas-Boas csata a premier league-ben

ˆhirdetés

Érdekes párharc alakulhat ki a Premier League következő fordulójában

 

André Villas-Boas állítólag nemet mondott a PSG hívására a goal.com cikke szerint igazán érdekes párharcra kerülhet sor a következő idényben Angliában.

 

Annak ellenére, hogy a PSG nagy fizetést ajánlana a Tottenham edzőjének, sőt a franciák kivásárolnák a szerződéséből az edzőt, vagyis a londoni csapat is gazdagodna, ha elengednék, még is marad a klubnál. Ez is jelzi azt, hogy van egy szint, amikor már nem csak a pénz számít, lehet egy edző lojális a csapatához, főleg akkor, ha vannak lehetőségei is.

A Tottenham nem számít a leggazdagabb klubok közé, de nem is szegény, fognak tudni játékost igazolni, még az is lehet, hogy kénytelenek lesznek eladni ugyan Gareth Balet, de az érte kapott pénzből több minőségi játékost is igazolhatnak.

Villas-Boas maradását az is megerősítheti, hogy most kerülhet először sor a mentor és tanítványa párharcra egy bajnokságon belül. Villas-Boas Mourinho kezei alatt tanulta ki a szakmát, Mourinho a nyáron visszatért a Chelseahez, így érdekes küzdelem jöhet létre a két edző között, két olyan ember között, akik nagyban tisztelik is egymást.

 

ˆhirdetés