A Santos és a Flamengo vinné Robinhót

Robinho távozásáról röppentek fel újra a pletykák, a Milan játékosát a Santos és a Flamengo is vinné.

 

 

Robinho távozása az idény elején volt napi téma, aztán az utóbbi hetekben a pályán bizonyította, nem felejtett el focizni, de most megint felerősödtek a pletykák a távozásról.

 

A Milan brazil cselgépét a Lance szerint a Santos és a Flamengo szeretné leigazolni. A Santos, mint nevelőegyesület valószínűleg igen előkelő helyen áll Robinhónál. Ráadásul a sao paulói klub fizetne a Milan-nak kilencmillió dollárt a játékosért, míg Robinho havi négyszázezer dollárral lenne gazdagabb. A Santosnál szívesen látnák együtt Robinhót és Neymart.

Robinho korábban már visszatért egyszer a Santoshoz, akkor csak kölcsönbe. A brazil játékos nem érezte magát jól a Manchester Citynél, majd a Santostól feltöltődve tért vissza Európába és lett a Milan játékosa.

A Lance szerint viszont nem csak a Santos, hanem a Flamengo is szeretné megszerezni a játékost, ahol új vezetőség van és egy komoly csapatot próbálnak kiépíteni 2013-ra.

A hírek szerint annyira komolyan folynak a tárgyalások, hogy Galliani Brazíliába utazik személyesen megbeszélni a részleteket.