Gent - Videoton 0:3 Gólt sem kapott a Vidi

A Gent a mérkőzés elején sorra hagyta ki a helyzeteit, a Videoton meg nem hibázott, ha kapuig jutott. Továbbjutott a Videoton

GENT 0:3

(0:4)
VIDEOTON

Filipe Oliveira 12

Nikolic 68, 71

A Gent láthatóan nyerni akart otthon sorra alakították ki a belgák a helyzeteket, az már más kérdés, hogy a helyzetek kimaradtak, hol Bozovicnak kellett védenie, hol a kapufa mentett, a lényeg: a Gent nem tudott betalálni.

 

A 12. percben jött az elsó gól, Mitrovic nagyszerű labdájával lépett ki Oliveira a leshatárról és lőtt a hálóba. Ekkor már három gólt kellett volna lőnie a Gentnek a továbbjutáshoz.

Az első félidőt kihúztuk kapott gól nélkül, a második félidőben meg majdnem ugyanaz történt, mint az elsőben, azzal a különbséggel, hogy a Gent egyre támadóbb szellemben játszott, ezt kihasználta a Videoton és Nikolic kétszer is betalált.

A 64. percben Brüls kapott utánrúgásért pirosat.

A 68. percben Bozovic labdájával tört kapura Nikolic és lőtt a hálóba magabiztosan. Ekkor dőlt el a továbbjutás

71.percben Kovács tartotta meg a labdát a 16-os előtt, Nikolic csapott le a labdára és szerezte a Videoton harmadik gólját.

A Gent játékosai továbbra sem bírtak magukkal, Messoudi a 85. percben megkapta második sárgáját is, kilenc emberrel fejezte be a mérkőzést a Gent.

A Videoton meg összesítésben 4:0-ás győzelmet aratott az esélyesebbnek tartott Gent ellen!!! A Videoton bejutott az Európa Liga play-off szakaszába, ahol a tét a csoportkör.