Villas-Boas nem akarja leigazolni Hulkot

ˆhirdetés

A Tottenham mestere nem készül megszerezni a Porto brazil csatárát.

 

A korábbi napokban már többször is felröppent a hír, ami szerint Villas-Boas megpróbálja leigazolni a Tottenhambe Hulkot. A portugál mester most cáfolta a dolgot.

 

- Hulk egy különleges játékos a számomra - mondta Villas-Boas a Terrának - Volt egy nagyon jó évünk a Portónál és jó a kapcsolatunk egymással. Csak beszélgettünk, semmi többről nem volt szó.

 

Villas-Boas járt a brazil olimpiai válogatott edzőtáborában, ahol találkozott Hulkkal, majd felröppentek az átigazolásról szóló hírek. Most ezt rövidre zárta.

Villas-Boas amúgy korábban jelezte, egyelőre nem készülnek több játékos szerződtetésére, most még jobban meg kell ismernie a keretet, a fiatalokat is és csak ezek után fogják eldönteni, milyen posztra kell még új játékost szerezniük.

A másik fontos ügy, Modric kérdése, aki mehet, de csak jó sok pénzért, Villas-Boas a héten megjegyezte, hogy ha valaki megfizeti az árát, akkor engedik csak el.

Hulk ára meg a Tottenham számára nem a megfizethető kategóriában van, a vezetők nem akarnak annyit fizetni egy játékosért, mint amennyit a Porto kér érte. Persze Modric eladása esetén nem tudni, mire fordítják a befolyt összeget, középpályásra, vagy támadóra. Befejező csatárból egyelőre nincs túltengés a Tottenhamnél. Hulk ráadásul a szélen is bevethető játékos.

ˆhirdetés