Bogdán Ádám a szezon legjobbja a Boltonban

A Bolton Wanderers szurkolói Bogdán Ádámot választották az idény legjobbjának. A magyar válogatott kapus felemás érzésekkel vehette át a kupát, mivel a Bolton közben meg kiesett a Premier League-ből.

 

 

Bogdán az évzáró vacsorán kapta meg a legjobbnak járó serleget. A magyar válogatott kapusa díszes trófeát kapott jutalmul a "Vándorok" vasárnapi évzáró vacsoráján.

 

A klub honlapjának nyilatkozva Bogdán arról beszélt, hogy felemás érzések kavarognak benne. Egyfelől hihetetlen érzés számára, hogy a szurkolók őt választották az idény legjobbjának, egész eddigi életében azért dolgozott, hogy egy olyan klub tagja lehessen, mint a Bolton Wanderers. Hozzátette: öt esztendeje van már a klubnál, ami olyan, mint egy nagy család. Ugyanakkor nem palástolta amiatt érzett szomorúságát, hogy a Bolton kiesett az élvonalból. (A Wanderers 11 éves Premier League-szereplés után mondott búcsút az élvonalnak.)

Bogdán Ádám 28 mérkőzésen védett az esztendő során a Boltonban, 2012-ben csak vele kezdődött az összeállítás. A válogatott kapus szerint a szurkolók szeretete és bizalma enyhíti a fájdalmat, s máris kicsit optimistábban tekint a jövőbe. Szerinte, ha a Bolton játékoskerete együtt marad a következő idényre, vissza tudnak jutni a Premier League-be, "ahova tartozik" a klub.

forrás: mlsz.hu/bwfc.co.uk