Manchester United - Fulham fogadási ajánló

A Manchester United kiváló hazai mérleggel rendelkezik a Fulham ellen, és mivel legnagyobb (igazából egyetlen) riválisa, a City pontot hullajtott hétvégén, még elszántabb lesz, hogy hétfőn megszerezze mind a három pontot.

 

Próbálkoztunk derekasan, de egyszerűen nem találtunk olyan dolgot, mely a Fulham mellett szólna a Premier League 30. fordulójának zárómeccsén. A szezon hajrájához közelítünk, és ahogy jól tudhatjuk, a bajnoki címvédő ebben az időszakban mindig kiválóan teljesít – hatalmas meglepetés lenne, ha a mostani találkozó nem a Manchester United győzelmét hozná. Már csak azt kell kitalálnunk, hogy ebből milyen fogadásokkal tudunk profitálni.

 

Esélyek

A Betfairnél fogadók természetesen nem sport-analfabéták, ezért a United győzelmére vonatkozó szorzó jelenleg 1.26-on áll – a vörös ördögök 11 bajnokit nyertek meg idén hazai pályán, és noha meglepetések bármikor történhetnek, valószínűleg erre nem most lesz példa.

A Fulham egyáltalán nem rossz csapat, sőt biztosak vagyunk benne, hogy egy ideig egyenrangú partnere lesz a Unitednek, azonban kizártnak tartjuk, hogy többször találjon be a Wayne Rooneyt, Danny Welbecket, Javier Hernandezt, Antonio Valenciát és Ashley Youngot felvonultató hazaiaknál.

Nem kell atomfizikusnak lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk, ezúttal csak a Unitedre érdemes tenni, azonban van lehetőség arra, hogy a hazai győzelemmel nagyobb pénzt nyerjünk. A manchesteri gárda a legutóbbi két meccsén nem kapott gólt, Rio Ferdinand és Jonny Evans párosa pedig meglepően biztosnak tűnik manapság. Bátran fogadjuk meg 2.1-es szorzóval, hogy a Manchester United kapott gól nélkül nyeri meg a találkozót! Csak is erre biztathat minket a statisztika is, mely szerint Sir Alex Ferguson legénysége a legutóbbi hét, Fulham elleni hazai meccsét megnyerte, a londoniak pedig a legutóbbi négy alkalommal gólt sem tudtak szerezni.

 

Több/kevesebb, mint 2.5 gól

A Fulham ősszel 5-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Unitedtől, mely ráadásul legutóbbi bajnokiján is ilyen különbséggel nyert – a vendégek viszont hazai pályán kaptak hármat a Swansea elleni meccsen. A Betfair piacain sok gólra számítanak, arra például, hogy 2.5 gólnál több lesz, csak 1.62 a szorzó, ám úgy sejtjük, lesz ennél több is – a 2.56-os odds arra, hogy legalább négy találat születik, kifejezetten kedvező.

Gólszerzők

Az ilyen jellegű meccseken általában nem nagy kockázat Wayne Rooney góljára fogadni, azonban ezúttal mindenképpen érdemes a tutit választani. A válogatott támadó a Wolves elleni 5-0 során nem tudott a kapuba találni, emiatt viszont kétszer olyan elszánt lehet most, a Fulham ellen. Rooney öt gólt szerzett a legutóbbi négy, Fulham elleni hazai találkozóján, és már csak emiatt is érdemes az újabb találatára tenni (1.75) – arra pedig, hogy elsőként lő gólt a meccsen, 4.0 a szorzó.

 

Tippek:

Kapott gól nélkül nyer a United (2.1)

Több, mint 3.5 gól (2.68) 

Wayne Rooney gólt szerez (1.75)

Betfair