Élő kérdezz-felelek a Manchester United sztárjaival

A Betfair szervezésében, január 19-én, a Manchester United három sztárja - Nani, Ashley Young és Carrick - élőben válaszol a szurkolók kérdéseire.

 

Kivételes lehetőséget kínál a Betfair január 19-én, csütörtökön: a Manchester United három sztárjátékosa válaszol élőben a szurkolók kérdéseire, az eseményt pedig mindenki figyelemmel kísérheti a Betfair központi facebook-oldalán.

 

A „Betfair presents Man Utd Live” keretein belül a tavalyi év játékosának választott Nani, valamint két angol válogatott, Ashley Young és Michael Carrick válaszol élőben a szurkolók kérdéseire – az eseményről bő 30 perces közvetítést is ad a Betfair. Ennek megtekintéséhez, valamint a kérdések feltevéséhez nincs más dolgod, mint lájkolni a Betfair központi Facebook-oldalát.

A műsor csütörtök kora délután, 14:30-kor kezdődik, a házigazda pedig a Sky Sports műsorvezetője, Rachel Brookes lesz, aki az adás előtt és alatt is várja a frappáns kérdéseket.

„Rendkívül eseménydús a mostani szezon, szóval bőven lesz miről beszélgetnünk – mondta a United szélsője, Ashley Young. „Mindig nagy örömmel tölt el, ha ilyen lehetőség adódik, jó érzés ezzel is közelebb kerülni a szurkolókhoz.”

Az esemény kapcsán a Betfair Magyarország, és hivatalos facebook-oldala, a fogadas.betfair.com is játékkal készült, melyen egy eredeti Manchester United-mez talál gazdára!