Stoke City - Tottenham előzetes, fogadási ajánló

A Stoke láthatóan újra elkapta a fonalat, ellenfele pedig a Premier League egyik legjobb formájában lévő csapata, a Tottenham lesz - a vendégek számára nem lesz egyszerű feladat folytatni saját győzelmi sorozatukat.

 

Stoke 3.95 - Tottenham 2.08; döntetlen 3.65

Egyértelmű, hogy a Stoke City bajnoki teljesítményének nem igazán tett jót a gárda Európa Liga-szereplése, azonban a múlt heti, Everton elleni siker hatalmas önbizalommal töltheti el a hazai játékosokat. A Spurs veretlenségi sorozata a Bolton ellen is folytatódott, a mérkőzésből azonban sok mindent nem lehet levonni, Gary Cahill kiállítása miatt ugyanis már a tizedik percben emberhátrányba került a Wanderers, mely amúgy is az egyik legrosszabb formában lévő PL-alakulat manapság.

Aggodalomra talán csak a sok kihagyott Tottenham-helyzet adhat okot, ám ezt leszámítva is kiváló a gárda, mely ha képes tartani jó formáját, harcban lehet a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekért.

Egy biztos, nem számíthat könnyű mérkőzésre a Tottenham, melynél a Stoke játékstílusából adódóan főszerepet kap majd a két villámgyors szélső, Gareth Bale és Aaron Lennon. Érdekes lesz látni Luka Modric játékát is: ha a horvát középpályás nem megy bele feleslegesen a középpályán folytatott harcba, szintén kulcsember lehet.

Szoros mérkőzés lesz, ahol nüanszok dönthetnek: szívünk szerint megtennénk a döntetlent (3.65), emellett pedig mindkét csapat 2-1-es győzelmét (14.5 és 10.0), számítva arra, hogy egy utolsó percben szerzett gól eldöntheti a három pont sorsát.

 

Több/kevesebb, mint 2.5 gól 

Mindkét csapat kapott gól nélkül hozta legutóbbi bajnokiját, vélhetően pedig ezúttal is a védekezésre fogják helyezni a hangsúlyt. Ahogy a fentiekben is említettük, kevés gólra számítunk, és inkább a „kevesebbre" tennénk (2.06)

 

Gólszerzők 

Rafael van der Vaart jó formája magával hozta Jermain Defoe jegelését, az angol támadó azonban a legutóbbi két meccsén betalált, és ha felépül apróbb izomsérüléséből, ismét a kezdőcsapatban kaphat helyet. Defoe-ra amúgy is jellemző, hogy időszakosan szórja meg magát, ez alapján pedig joggal várnánk el tőle, hogy folytassa a góltermelést. Ha Defoe (3.0) mégsem léphet pályára, az első számú szabadrúgásfelelősnek számító, amúgy is veszélyes van der Vaartra fogadunk (3.4).

Betfair