Carling Cup: Manchester United - Crystal Palace - Fogadási ajánló, előzetes

A Newcastle United ellen nem igazán sikerült a Unitednek megfelelnie a szurkolók elvárásainak, ezúttal pedig a fiatalokon a sor, hogy a Crytal Palace elleni Liga Kupa-meccsen feledtessék a hétvégi, csalódást keltő eredményt.

 

Az angol másodosztályban rendszerint olyan kiélezett a feljutásért folytatott harc, hogy egy-két rosszabb eredmény is komoly hátrányba hozhatja a csapatokat. Pontosan ez történik mostanában a Crystal Palace gárdájával, mely azok után, hogy hetekig a feljutást érő helyeken állt, három döntetlenje és két veresége miatt egészen a tizedik helyig csúszott vissza.

 

A Palace immár öt találkozó óta nyeretlen, ráadásul ez idő alatt még gólt sem tudott lőni - persze nem mintha ez most számítana, még ha sorozatban ötöt is nyert volna, akkor sem adnának neki sok esélyt az Old Traffordon.

A Manchester United sincs éppen a legjobb passzban: noha tény, hogy a gárda minden fronton a tűz közelében van, egyértelmű, hogy a játék meg sem közelíti az elvártat. Sir Alex Ferguson is tudja ezt, elsődleges célja pedig az, hogy felélessze a játékosokban a győzni tudás képességét.

 

A meccs oddsai 

Ferguson már korábban elmondta, alaposan meg kívánja keverni a kártyákat a Palace elleni mérkőzésen. Számos fiatal játékára számíthatunk, ez pedig lehetőség Zeki Fryers, Paul Pogba, Mame Diouf, Ravel Morrison és Ben Amos számára, hogy a kezdőcsapatban kapjanak helyet. Rajtuk kívül bízhatunk Chris Smalling és Phil Jones játékában is.

Elsőre azt gondolhatnánk, ez esélyt adhat a Crystal Palace-nek, azonban nem árt emlékeznünk, hogy egy ugyanilyen United verte simán a Leedset és az Aldershotot is.

Ferguson éppen a Crystal Palace elleni 1990-es FA Kupa-döntőben hódította el első trófeáját a United menedzsereként, arra pedig, hogy újabb lépést tesz a 38. megnyerése felé, 1.31 a szorzó.

 

Több/kevesebb, mint 2.5 gól 

Látva a vendégek katasztrofális mérlegét, csak abban az esetben fogadjunk 2.5 gólt meghaladó mérkőzésre, ha bízunk benne, hogy a United egymaga képes lesz három gólt szerezni.

A vörös ördögök az utóbbi hetekben összekapták a védekezésüket, ám ezt főként Nemanja Vidics visszatérésének tulajdonítják - a szerb védő viszont ma egészen biztosan nem szerepelhet.

A Leeds és Aldershot elleni 3-0 megmutatta, hogy ez a fiatal United képes egymaga is három gólt szerezni - a fogadók is ebben bíznak, elvégre 1.65-ös szorzóval az a favorit jelenleg, hogy átlépjük a 2.5 gólos határt.

Sok fiatal manchesteri számára különleges lesz az este, elvégre a legritkább esetben léphetnek pályára az Old Trafford közönsége előtt - véleményünk szerint ez rányomja bélyegét a játékra, és mi inkább arra tennénk, hogy nem születik két gólnál több (2.52).

 

Pontos végeredmény 

A United eddigi eredményeinek fényében adja magát, hogy előbbi fogadásunkra biztosítékként megtegyük a 3-0-s végeredményt (9.2). 4-0-val tehetünk arra, hogy a felsorolt eredményeken kívül más születik - ez azt jelenti, hogy nyerünk, ha bármelyik csapat 4 gólt szerez.

Szorzók: Betfair